Wild Jewels

Pootafdruk

De sieraden met pootafdrukken van allerlei verschillende dieren worden speciaal voor jou gemaakt. Laat zien wie je bent en wat je aanspreekt door deze minimalistische Wild collectie te dragen. Wandel je graag in de natuur? Geniet je van alles om je heen? Ben je een ecte natuurliefhebber? Ben je een jager? Voor iedereen een heel mooi sierlijk cadeau en uniek sieraad.

Je kunt een herinnering in de vorm van as of moedermelk in je WildJewels laten verwerken. Je draagt je geliefde memorie dan altijd bij je aan een ketting, armbandje, ring of een broche.

wildsporen

Een persoonlijke Wild bedel

De bedels uit de Wild collectie zijn heel persoonlijk. Kies voor jouw unieke natuur-bedel je mooiste kleur. En wat is je favoriete edelmetaal? Draag je liever goud of zilver, ook een combinatie van goud en zilver is mogelijk.

WildJewels zijn minimalistische sieraden, ze zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden. Daarnaast zijn ze elegant en modern. Leg jouw liefde voor de natuur vast in een uniek Wild sieraad op maat en draag ze dicht bij je…
De WildJewels zijn er natuurlijk ook voor ringen, manchetknopen, broches om je outfit compleet te maken.

hazen-spoor-armband
wildspoor-zwijn
wild-sporen-ketting

Haas, wild zwijn, ree en meer….

We hebben in onze collectie een aantal pootafdrukken voor sieraden verwerkt als voorbeeld.
Heb jij een ander spoor (pootafdruk) of natuursymbool in gedachten? Laat het ons dan vooral weten, dan gaan we daarmee graag aan de slag.

wildsporen