Spaar mee

edelstenen-sparen

Wij zijn dol op cadeautjes!

Jij ook?

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.
šŸ˜Š

DOE MEE

Multicolour bedelketting met moedermelk

212,00259,50

Aan deze minimalistische zilveren ketting is een prachtige elegante multicolour bedel bevestigd. Handgemaakt, met diverse details. Organisch en speels.

Geboortestenenā€¦. een nieuwe manier om je geliefden dichtbij te houden. Met de steen die past bij je geboortemaand of de geboortesteen van je geliefde, zus, kind of moeder. Geef je keuze maar door; kies je favoriete edelsteen voor het eind van de ketting. Scroll naar beneden voor meer uitleg over de edelstenen.
Je ontvangt de met jouw wensen gemaakte ketting binnen 3 weken.

Edelsteen : Granaat

Beschrijving

Deze ketting

  • 18 Karaat geelgoud en zilver
  • Ketting van 1.8 mm
  • Facet geslepen geboortesteentje 2 mm

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van MiniJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Je kunt de ketting naar eigen wens en smaak personifiƫren.

Deze ketting voor jou

Wij snappen dat je je eigen voorkeuren hebt, eigen ideeƫn hebt en graag een heel persoonlijk sieraad wilt dragen.
Daarom mag je je eigen keuzes maken bij MiniJewels.
Wil je de hanger van alleen zilver? Dat kan uiteraard. Wil je er geen gedetailleerde details aan zoals in dit voorbeeld? Kan ook.

Je eigen sieraad

  • In je eigen gekozen kleuren. Wil je dit model in andere kleuren? Dat kan. Bij twijfel kun je bij het kleurenoverzicht de verschillende kleuren bekijken.

  • Met een gravure. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gravure waarbij je eigen handschrift wordt gebruikt. Ā Of een ambachtelijke gravure in strakke of schuine letter.

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, ik gebruik alleen ‘verantwoord’ zilver en goud.Ā Ook het sieraden doosje is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

DNA

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen. Daarna goed sluiten en posten.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne