Spaar mee

edelstenen-sparen

Wij zijn dol op cadeautjes!

Jij ook?

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.
😊

DOE MEE

Zilveren vlinderarmband met geboortesteen

110,00300,00

Een armband met een vlinder én met een geboortesteen. Een nieuwe manier om je geliefden dichtbij te houden. Kies de steen die past bij je geboortemaand of kies de geboortestenen van je geliefde, zus, kind of moeder. Een prachtig uniek vlindertje en een hartvormige edelsteen zijn gecombineerd.De facet hartvormig geslepen edelsteen schittert je tegemoet.

Geef je keuze maar door; kies de lengte van het armbandje en kies je favoriete edelsteen uit. Scroll naar beneden voor meer uitleg over de edelstenen.
Deze armband met rozenkwarts en een roze vlinder is op voorraad. Wil je een andere edelsteen en kleur kies die dan hieronder. Maak van deze hanger een heel speciaal herinneringssieraad door het toevoegen van as of moedermelk in het emaille.
Je ontvangt de met jouw wensen gemaakte armband binnen 3 weken.

Edelsteen :

Beschrijving

Zilveren vlinderarmband en een edelsteen hartje

 • Zilver
 • Vlinder van 10 mm
 • Facet geslepen edelsteen in hartvorm van 4 mm
 • Ankerschakeltjes armband van 1.5 mm

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van MiniJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Geef je voorkeuren maar door.

De vlinder

Een vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen en zal ons altijd blijven boeien.
Een wegvliegende vlinder wordt over het algemeen beschouwd als een bevrijdend symbool.
Op een spiritueel niveau is de vlinder het symbool van de onsterfelijke ziel en voor de kortstondigheid van het leven.
De vlinder staat ook symbool voor de drie stadia die de menselijke ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.
Een prachtig symbool voor de verloren kindjes.

Met een edelsteentje

In deze luxe armband zit naast de vlinder een edelsteen in hartjesvorm. Je mag aangeven welk edelsteentje je in je sieraad kiest.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.

 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.

 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.

 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.

 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.

 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.

 • Rozenkwarts. Een roze steen die de creativiteit en zachtheid stimuleert. Geboortesteen voor oktober.

 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.

Je kunt jouw vlinder heel persoonlijk maken

 • In je eigen gekozen kleuren. Wil je dit model in andere kleuren? Dat kan. Bij twijfel kun je bij het kleurenoverzicht de verschillende kleuren bekijken.

 • Met een gravure. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gravure waarbij je eigen handschrift wordt gebruikt.  Of een ambachtelijke gravure in strakke of schuine letter. Ook een symbool is mogelijk.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, ik gebruik alleen ‘verantwoord’ zilver en goud. Ook het sieraden doosje is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

Jouw herinnering in de vlinder

Je kunt deze armband nog persoonlijker maken. Als je as in de vlinder wilt laten verwerken kan dat. Het kan meegebakken worden in het emaille. Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd.

Heb je deze MiniJewels al bekeken: