Zilveren vingerafdruk hanger met emaille

395,00

Zilveren vingerafdruk hanger met emaille. De vingerafdruk van je geliefde, je liefste oma, je kind of je dierbare zus. Een stukje van je allerliefste áltijd bij je, dat kan met de ‘Royolz By MiniJewels’ Collectie.  In deze hanger wordt de vingerafdruk verwerkt in samenwerking met ‘Royolz’. Een bedrijf dat de afdruk heel met de allernieuwste technieken precies en voelbaar verwerkt.

Geef je keuze maar door; kies de lengte van de ketting en kies je favoriete edelsteen uit. Scroll naar beneden voor meer uitleg over de edelstenen. Je ontvangt de met jouw wensen gemaakte hanger met vingerafdruk binnen 6 weken.

Je kunt op de achterkant van de hanger nog een persoonlijke gravure laten aanbrengen.
Maak van deze hanger een heel speciaal herinneringssieraad door het toevoegen van as of moedermelk in het emaille.

 

Artikelnummer: MJ-RVA-HT Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Deze zilveren vingerafdruk hanger met emaille

  • Materiaal: Zilver, emaille
  • Stijl: Trigs
  • Afmeting: 17 x 17 mm

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van MiniJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Elk sieraad wordt speciaal voor jou met jouw wensen gemaakt.

Een heel persoonlijk vingerafdruk sieraad

  • Met een herinnering. Je kunt je persoonlijke herinnering in dit sieraad laten verwerken. As, moedermelk…

  • Met een gravure. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gravure waarbij je eigen handschrift wordt gebruikt.  Of een ambachtelijke gravure in strakke of schuine letter.

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, ik gebruik alleen ‘verantwoord’ zilver en goud. Ook het sieraden doosje is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

Hoe gaat dat met het DNA?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een vingerafdruk setje opgestuurd. Als je in het emaille ook nog een herinnering wilt laten verwerken krijg je ook een waterdicht kokertje toegestuurd. Ik doe er een retourenvelop bij.

Extra persoonlijk

De vingerafdruk is gemaakt in samenwerking met ‘Royolz’ Een bedrijf dat vingerafdrukken zuiver en voelbaar diep verwerkt in het sieraad.
Bij het online