Kleurenmonster

5,00

Vind je kleur uitkiezen lastig? Kies dan hier de kleuren uit die je thuis rustig wilt bekijken. Het kleurenmonster is emaille op zilver. Elke kleur zit op een apart rondje van 10 mm. Deze is wat hol gemaakt om de kleur zo goed mogelijk te benaderen. De borg van € 5.- per kleur krijg je weer terug zodra alle kleuren weer in ons atelier terug zijn.

Alleen bij een bestelling te bestellen

Een kleurenmonster is alleen te bestellen in combinatie met een bestelling van een sieraad. Het kleurenmonster is en blijft altijd het bezit van MiniJewels.

 

  • Bekijk alle kleuren in dit overzicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Artikelnummer: kleur Categorieën: , ,

Beschrijving

Kleurenmonster bestellen

Ik kan het me voorstellen dat een kleur kiezen lastig is. Wat is fijner dan je favoriete kleuren rustig bij een kopje koffie of thee in alle rust uit te zoeken.  De kleurenmonsters zijn gemaakt van emaille op zilver.  Want alleen op deze manier kun je de kleur goed zien. En daarom ook een borg per kleur op zilver…

Voor moedermelk-sieraden kun je hechtingskleuren om de melk op te verwerken en extra kleuren kiezen.  Voor de sieraden met emaille of verlies-sieraden met as in het emaille ben je niet aan een hechtingskleur gebonden uiteraard.

Alleen te bestellen in combinatie met een sieraad

Elke kleur zit op een apart rondje van 10 mm. Deze is wat hol gemaakt om de kleur zo goed mogelijk te benaderen. De meeste sieraden zijn namelijk ook hol.
De borg van € 5.- per kleur krijg je terug zodra de kleuren weer in goede orde in mijn atelier terug zijn. De enige investering voor deze service is € 5.- zodat de administratiekosten gedekt zijn.

Een kleurenmonster wordt alleen verstuurd bij een bestelling van een sieraad en betaling daarvan. Dit ivm de waarde van de monsters.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag, het restant kan worden betaald tijdens het afhalen of voor het verzenden), Bancontact, of met iDeal.