Spaar mee

We geven je graag wat extra's

Meld je nu aan en begin direct met het sparen voor (edel)steentjes!

Doe mee!

Initial-Jewels zilveren armband met letter bedel

185,00230,00

Aan deze minimalistische zilveren armband is een prachtige zilveren bedel met een letter in het emaille bevestigd. En natuurlijk kan ook hier weer een speciale herinnering worden verwerkt. Een prachtige luxe aanvulling op de juwelencollectie van elke vrouw.

Voorraad

Dit sieraad wordt speciaal voor jou in de gewenste kleur, met je letter naar keuze en op maat gemaakt. Trouwens, welke edelsteen wil je aan het eind van de armband?

Edelsteen :
Elegante letters :

Beschrijving

Initial-Jewels zilveren armband met letter bedel

 • Kies je letter, kleur en lengte voor deze subtiele armband.
 • Deze minimalistische bedel van 10 mm is gemaakt van massief zilver. Inclusief de subtiele ankerarmband van 1.5 mm.
 • De armband wordt aan het eind afgewerkt met een edelsteen naar keuze.

Handgemaakt, krachtig en uniek

De sieraden bij MiniJewels worden op vraag gemaakt, in de gewenste maat, kleur en met andere wensen rekening houdend. Ze worden met hart voor het sieraad gemaakt. Elk sieraad is uniek doordat het emaille voor iedereen verschillend is. Een krachtig duurzaam sieraad. Het emaille is super sterk; je kunt ermee zonnen, tuinieren en zwemmen!

Je Initial armband

Je kunt je sieraad heel persoonlijk maken!

 • In je eigen gekozen kleuren. Wil je dit model in andere kleuren? Dat kan. Bij twijfel kun je bij het kleurenoverzicht de verschillende kleuren bekijken.

 • Met een gravure. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gravure waarbij je eigen handschrift wordt gebruikt.  Of een ambachtelijke gravure in strakke of schuine letter. Bij dit sieraad kunnen 3 letters of cijfers worden verwerkt. De meerprijs is € 6,50 per hoofdletter en € 4,50 per kleine letter.

Geef dit extraatje maar door in het ‘opmerkingenveld’ die je tijdens de bestelprocedure tegen komt. De factuur daarvan volgt dan nog.

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, ik gebruik alleen ‘verantwoord’ zilver en goud.

Ook het sieraden doosje is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Met een edelsteentje

Deze armband wordt afgeleverd met een edelsteentje op het eind van de schakeltjes.

Je mag aangeven welk edelsteentje je in je sieraad kiest. Wil je geen steentje, mag je ook kiezen voor een zilveren balletje.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.

 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.

 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.

 • Robijn. Een verwarmende rode edelsteen. Het is de geboortesteen voor juli.

 • Saffier. De geboortesteen voor augustus. De prachtig blauwe edelsteen helpt je scherp en duidelijk te zien.

 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.

 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.

 • Peridoot. Een grasgroene steen. Geboortesteen van augustus. De energie van deze sterke steen geeft veel nieuwe energie, inspiratie en positiviteit.

 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.

 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.

Hoe gaat het verder?

Na ontvangst van de bestelling en betaling ga ik voor je aan de slag. Ik maak de armband precies zoals je het graag wilt hebben. Wil je er een herinnering in verwerkt hebben, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje voor 3/4 vullen met het DNA materiaal naar keuze. Afhankelijk van de bestelling is de levertijd tussen 2 en 10 weken.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, onder Rembours of met iDeal.

Verzenden en retourneren

 • Gratis verzonden vanaf €100.-
 • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
 • Veilige verzending via PostNL
 • Retourneren van sieraden met je melk erin is niet mogelijk.

Extra informatie

Edelsteen

Amethist, Aquamarijn, Blauwe saffier, Citrien, Diamant, Granaat, Peridoot, Robijn, Smaragd

Elegante letters

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

1
Hoi,
kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by