Spaar mee

edelstenen-sparen

Wij zijn dol op cadeautjes!

Jij ook?

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.
😊

DOE MEE

Vingerafdruk

40,00

De digitale manier van een vingerafdruk nemen wordt ook op de gemeentehuizen gebruikt, voor officiële documenten.  Ik heb hetzelfde vingerafdruk-leesapparaat.
Kom langs in mijn atelier of informeer naar de mogelijkheid om de vingerafdruk te laten maken op een beurs waar we zijn.  Het statiegeld krijg je terug bij je bestelling van een sieraad met vingerafdruk.

Artikelnummer: VA Categorieën: ,

Beschrijving

Een mooie vlijmscherpe digitale vingerafdruk?

Ik kan vanuit mijn atelier en op beurzen een digitale vingerafdruk voor je maken.
Ik bewaar de vingerafdruk niet op mijn PC, dus na het betalen van het statiegeld van € 40.- krijg je de vingerafdruk via e-mail toegestuurd.

Na het plaatsen van een bestelling van een vingerafdruk sieraad krijg je dit statiegeld natuurlijk weer terug. En dan mag je de vingerafdruk naar me toe sturen om te kunnen gebruiken. Na het verwerken van het sieraad wordt die vingerafdruk uiteraard weer verwijderd uit de PC.

Uniek en persoonlijk

Maak je MiniJewel juweel heel uniek en persoonlijk met een vingerafdruk in je sieraad verwerkt. Dat kunnen trouwringen zijn, geboortesieraden, moedermelksieraden met een vingerafdruk erin verwerkt zijn, of gedenksieraden naar aanleiding van het overlijden van een dierbare. Een sieraad met een vingerafdruk is altijd heel bijzonder en speciaal!