Blossom hanger met een moedermelk hartje

75,00

Met aandacht en liefde voor het sieraad wordt deze subtiele zilveren hanger speciaal voor jou gemaakt. De hanger bestaat uit een bloesem van 10 mm.  In het bloemhartje wordt de melk verwerkt. Deze hanger kan ook als bedel gemaakt worden. Laat je het me dan weten? Dan maak ik er een karabijnhaak aan.

Voorraad

Deze hanger maak ik in de gewenste kleuren speciaal voor jou. Geef je het aan bij de bestelling? Maak van deze hanger een heel speciaal herinneringssieraad door het toevoegen van as of moedermelk in het emaille.
Deze hanger is dan binnen drie weken klaar.

  • Bekijk alle kleuren in dit overzicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

Blossom hanger

  • Zilver
  • Afmeting 10 mm
  • In het hartje is een dotje moedermelk verwerkt.

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van MiniJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Je kunt de hanger naar eigen wens en smaak personifiëren.

De ketting

De prijs van de hanger is exclusief de ketting. Hier is een zilveren Jasseron gebruikt. Een hele subtiele ketting die past bij het fijne bloesempje. Dit sieraad is ook heel geschikt als bedeltje voor bijvoorbeeld een armband.

Je moedermelk Blossom hanger

Je kunt je eigen moedermelk-sieraad heel persoonlijk maken!

  • In je eigen gekozen kleuren. Wil je dit model in andere kleuren? Dat kan. Bij twijfel kun je bij het kleurenoverzicht de verschillende kleuren bekijken.

Ik heb bij Irene een borstvoeding sieraad op maat laten maken. Vandaag kwam hij binnen en hij is bovenverwachting mooi geworden!

Diewertje

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, ik gebruik alleen ‘verantwoord’ zilver en goud.

Ook het sieraden doosje is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

Moedermelk?

In deze voorbeeld hanger is melk in het hart van de bloem verwerkt. Daardoor hoef je dus niet per sé een donkere hechtingskleur te kiezen.

Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk

Dat bewaar ik voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

De Blossom hanger is misschien mooi te combineren met: