Spaar mee

We geven je graag wat extra's

Meld je nu aan en begin direct met het sparen voor (edel)steentjes!

Doe mee!

Armband goud met ovale bedel

395,00435,00

Een exclusieve gouden armband inclusief een bedel met een ‘vulling’ naar keuze. Met je favoriete edelsteen voor het eindstukje van de armband. Een prachtige luxe aanvulling op de juwelencollectie van elke vrouw.

Voorraad

Dit sieraad wordt speciaal voor jou gemaakt. Uiteraard met een keurmerk en meesterteken.

Edelsteen :
Edelmetaal :

Beschrijving

Gegevens van deze minimalistische armband

 • Massief geelgouden schakelarmband
 • Maat van de ovale bedel 8 x 6 mm
 • Deze armband draagt heerlijk; de ankerschakels meten slechts 1.3 mm.
 • Afgewerkt met je favoriete edelsteensteen.
 • In de 18 karaat gouden bedel een ‘vulling’ naar keuze.

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van MiniJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Elk sieraad wordt speciaal voor jou met jouw wensen gemaakt. Een krachtig duurzaam sieraad, je kunt ermee zonnen, zwemmen en feesten!

Een prachtige aanvulling op de juwelencollectie van de bewuste vrouw.

In deze bedel kan je je creativiteit loslaten! Kies maar wat je wilt. Geel- rood- of liever witgoud? En wil je emaille erin? zo ja welke kleuren… Of wil je misschien liever kleurloze hars met as, haartjes of moedermelk erin verwerkt? Jij bent hier de kunstenaar! Deze armband is sterk ondanks de dunne schakels doordat het van goud is gemaakt.

Heel persoonlijk

Je kunt je prachtige armband heel persoonlijk maken. Door het edelmetaal te kiezen van je eigen voorkeur. Door je steentje te kiezen voor bij de sluiting van de armband. En door eventueel nog een herinnering in je sieraad te laten verwerken. Dat kan in kleurrijk emaille of kleurloos.
Op de achterkant van de bedel kan eventueel een gravure worden aangebracht.

Met een edelsteentje

Deze luxe armband wordt afgeleverd met een edelsteen op het eind van de ketting.
Je mag aangeven welke je in je sieraad kiest. Wil je geen steentje, mag je ook kiezen voor een 18 karaat gouden balletje.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.

 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.

 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.

 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.

 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.

 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.

 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.

 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.

 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.

Hoe gaat het verder?

Na ontvangst van de bestelling en betaling ga ik voor je aan de slag. Ik maak de armband precies zoals je het graag wilt hebben. Wil je er een herinnering in verwerkt hebben, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje voor 3/4 vullen met as, haartjes of borstvoeding. Afhankelijk van de bestelling is de levertijd tussen 2 en 10 weken.

Bijzondere collectie

Ik ben pas tevreden als jij het ook bent. Je sieraad wordt met liefde en aandacht gemaakt. Met oog voor detail. En perfect afgewerkt.
Bijzonder en uniek, doordat elk sieraad handwerk is en speciaal voor jou wordt gemaakt.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, onder Rembours of met iDeal.

Verzenden en retourneren

 • Gratis verzonden vanaf €100.-
 • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
 • Veilige verzending via PostNL
 • Retourneren van sieraden met je melk erin is niet mogelijk.

Extra informatie

Edelsteen

Amethist, Aquamarijn, Blauwe saffier, Citrien, Diamant, Granaat, Peridoot, Robijn, Smaragd

Edelmetaal

18 karaat geelgoud, Roodgoud, Witgoud

1
Hoi,
kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by