Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retourneren is gratis. Neem daarvoor contact met ons op, zodat we een retouretiket kunnen aanmaken. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@minijewels.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering retourneren

Alle sieraden waarin DNA materiaal is verwerkt, zoals moedermelk, as, haartjes en ook alle sieraden met een vingerafdruk of een op verzoek aangebrachte gravure kunnen niet worden geretourneerd. Sieraden die gedragen zijn kunnen natuurlijk ook niet retour. Dat is te zien aan gebruikssporen en/of schade aan het sieraad. Maatwerk sieraden die u via deze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.