Mini-Jewels-sieraden

Het team van MiniJewels

MiniJewels sieraden zijn minimalistische, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal.  Wij (Marika en Irene) zijn dol op onze kinderen en willen ze het liefst dicht bij ons dragen. We willen ze de ereplaats in ons hart geven en wat is mooier dan ze dan ook op ons hart of bij onze pols(slag) te dragen.  De sieraden zijn elegant, voor de moderne vrouw die weet wat ze wil.  We hopen dat je het met ons eens bent en de MiniJewels vol trots en plezier  zult dragen.

MiniJewels en het team

Edelsmeden, goudsmeden, vormgever, moeders, marketing expert en emailleurs…

Marika Porrey

Vormgever, marketing expert, emailleur en volgt de opleiding aan de Vakschool voor goudsmid in Amsterdam.

Samenwonend, 2 puberende kinderen, heeft een bijzonder oog voor vorm, stijl en kleur. Het ontwerpen en vormgeven zit haar in de genen. Ze verwonderd zich graag over haar omgeving als een kleur of beeld haar pakt. Ze reist graag en je ziet diverse invloeden daarvan terug in haar stijl.

Marika-Porrey
Innerjewels - Irene

Irene Schildkamp

Goudsmid en emailleur.

Getrouwd, 3 kinderen met 4 kleine-kids en dol op nootjes, honden en tuinieren. Ze heeft een creatief brein en werkt altijd weer nieuwe ideeën uit die prachtig passen in de MiniJewels collectie. Met oog voor kwaliteit, detail en organische stijl wordt elk nieuw ontwerp tot in de details uitgewerkt. Ze is vastberaden om voor elke nieuwe vraag een passende oplossing te bedenken. Lees meer over Irene…

Wendy van Buren

Goudsmid

Onze freelancer, ze is de techneut van ons drieën. Ze is al meer dan 20 jaar goudsmid met een eigen atelier in Schoonhoven waar ze ook haar eigen werk in opdracht maakt. Ze is vakdocent op de Vakschool in Schoonhoven. In haar vrije tijd is Wendy veel in haar huis in Frankrijk te vinden waar ze haar handen niet omdraait voor metsel- of sloopwerk. Als ze in Nederland is ondersteunt ze ons met goudsmidswerk.

Wendy-van-Buren
gedenksieraden-gouden-kettingen
gedenksieraden-unieke-kleine-handgemaakte-vormen-goud-zilver
gedenksieraden-handgemaakte-hangers-edelsmid

Heel persoonlijk

In de MiniJewels collectie heb je de keuze uit: sieraden met geboortestenen, edelstenen naar keus, letterbedels, symboolbedels, moedermelkbedels, asbedels, sieraden met een vingerafdruk, met of zonder emaille….

Minimalistische sieraden zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, we gebruiken alleen ‘verantwoord’ zilver en goud. Alle edelstenen die in de sieraden verwerkt zijn zijn echte edelstenen, dus geen glas of synthetische stenen. Ook het sieraden doosje waar je je sieraad in verpakt thuis gestuurd krijgt is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.

edelstenen-sparen

Wij zijn dol op cadeautjes!

Jij ook?

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.
😊

DOE MEE