Mini-Jewels-sieraden

Over MiniJewels

MiniJewels sieraden zijn minimalistische, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal.  Wij (Marika en Irene) zijn dol op onze kinderen en willen ze het liefst dicht bij ons dragen. We willen ze de ereplaats in ons hart geven en wat is mooier dan ze dan ook op ons hart of bij onze pols(slag) te dragen.  De sieraden zijn elegant, voor de moderne vrouw die weet wat ze wil.  We hopen dat je het met ons eens bent en de Mini-Jewels vol trots en plezier  zult dragen.

Over MiniJewels en edelstenen

Wij houden van kleur & edelstenen want ze maken het verschil!  En ze zijn heel persoonlijk, want je mag aangeven welke kleuren en welke edelstenen je in je sieraad kiest.

Maak de keus uit de geboortestenen

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.

 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.

 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.

 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.

 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.

 • Maansteen. Ik gebruik hier de witte variant. Goed voor de hormoonhuishouding, maakt tevreden. Geboortesteen van juni.

 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.

 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.

 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.

 • Rozenkwarts. Een roze steen die de creativiteit en zachtheid stimuleert. Geboortesteen voor oktober.

 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.

 • Turkoois is een turquoise opake steen die rust geeft bij emotionele overbelasting. Is ook een beschermende steen.  Geboortesteen voor december.

Heel persoonlijk

Elk sieraad wordt speciaal voor jou in eigen atelier gemaakt. Heb je dus speciale wensen? Schroom dan niet een mailtje te sturen of even te bellen. Wij denken graag met je mee!

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne
gedenksieraden-gouden-kettingen
gedenksieraden-unieke-kleine-handgemaakte-vormen-goud-zilver
gedenksieraden-handgemaakte-hangers-edelsmid

Over MiniJewels en het team; edelsmid, goudsmid, vormgever, marketing expert en emailleurs…

Marika Porrey, samenwonend, 2 kinderen, heeft een bijzonder oog voor vorm, stijl en kleur. Het ontwerpen en vormgeven zit haar in de genen. Doordat ze de hele wereld over reist zul je diverse invloeden van verschillende culturen terug zien in haar stijl.

Marika-Porrey
Innerjewels - Irene

Irene Schildkamp, getrouwd, 3 kinderen met 4 kleine-kids, heeft een creatief brein en werkt altijd weer nieuwe ideeën uit die prachtig passen in de MiniJewels collectie. Met oog voor kwaliteit, detail en organische stijl wordt elk nieuw ontwerp tot in de details uitgewerkt. Ze is vastberaden om voor elke nieuwe vraag een passende oplossing te bedenken.

Heel persoonlijk

In de MiniJewels collectie heb je de keuze uit: sieraden met geboortestenen, edelstenen naar keus, letterbedels, symboolbedels, moedermelkbedels, asbedels, sieraden met een vingerafdruk, met of zonder emaille….

Minimalistische sieraden zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Duurzaam maatschappelijk verantwoord

Het edelmetaal is afkomstig uit recycling, we gebruiken alleen ‘verantwoord’ zilver en goud. Alle edelstenen die in de sieraden verwerkt zijn zijn echte edelstenen, dus geen glas of synthetische stenen. Ook het sieraden doosje waar je je sieraad in verpakt thuis gestuurd krijgt is gemaakt van handgeschept papier en karton, milieuvriendelijk dus.