Mini-Jewels-sieraden

Het team van MiniJewels

MiniJewels sieraden zijn minimalistische, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal.  Wij (Marika en Irene) zijn dol op onze kinderen en willen ze het liefst dicht bij ons dragen. We willen ze de ereplaats in ons hart geven en wat is mooier dan ze dan ook op ons hart of bij onze pols(slag) te dragen.  De sieraden zijn elegant, voor de moderne vrouw die weet wat ze wil.  We hopen dat je het met ons eens bent en de MiniJewels vol trots en plezier  zult dragen.

MiniJewels en het team

Edelsmeden, goudsmeden, vormgever, moeders, marketing expert en emailleurs…

Marika Porrey

Vormgever, marketing expert, emailleur en volgt de opleiding aan de Vakschool voor goudsmid in Amsterdam.

Samenwonend, 2 puberende kinderen, heeft een bijzonder oog voor vorm, stijl en kleur. Het ontwerpen en vormgeven zit haar in de genen. Ze verwonderd zich graag over haar omgeving als een kleur of beeld haar pakt. Ze reist graag en je ziet diverse invloeden daarvan terug in haar stijl.

Marika-Porrey
Innerjewels - Irene

Irene Schildkamp

Goudsmid en emailleur.

Getrouwd, 3 kinderen met 4 kleine-kids en dol op nootjes, honden en tuinieren. Ze heeft een creatief brein en werkt altijd weer nieuwe ideeën uit die prachtig passen in de MiniJewels collectie. Met oog voor kwaliteit, detail en organische stijl wordt elk nieuw ontwerp tot in de details uitgewerkt. Ze is vastberaden om voor elke nieuwe vraag een passende oplossing te bedenken. Lees meer over Irene…

Wendy van Buren

Goudsmid

Onze freelancer, ze is de techneut van ons drieën. Ze is al meer dan 20 jaar goudsmid met een eigen atelier in Schoonhoven waar ze ook haar eigen werk in opdracht maakt. Ze is vakdocent op de Vakschool in Schoonhoven. In haar vrije tijd is Wendy veel in haar huis in Frankrijk te vinden waar ze haar handen niet omdraait voor metsel- of sloopwerk. Als ze in Nederland is ondersteunt ze ons met goudsmidswerk.

Wendy-van-Buren