zijn-er-sieraden-voor-moeders

Sieraden voor moeders

Subtiele, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal. Dat is waar je je hele leven blij van wordt! Zo kun je voor elke gelegenheid een sieraad erbij aanschaffen en je kunt ze gewoon allemaal tegelijk dragen! En wat is er nu leuker dan een kersverse moeder verwennen met een mooi sieraad….

Er zijn veel mogelijkheden natuurlijk. Er zijn sieraden met geboortestenen, sieraden met een letter in een bedel, sieraden met moedermelk erin verwerkt. Of sieraden met een vingerafdruk, jouw vingerafdruk op haar hart dragen, romantischer kan niet.  Laat je me inspireren!

Moedermelk sieraden voor kersverse moeders

Moedemelk-sieraden speciaal en alleen voor jou op maat laten maken? Dat kan! deze hele speciale kunstwerkjes worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

De melk kan op verschillende manieren worden verwerkt.

  • In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof.
  • Op het kleurrijke emaille wordt een slokje melk verwerkt als een wolkje melk.
  • Het sieraad is alleen van edelmetaal (goud of zilver) met melk. Puur en zuiver.

Een tastbare herinnering van vloeibaar naar vast.

Unieke minimalistische sieraden met geboortestenen

Hoe leuk is het om de kraamvrouw te verrassen met een sieraad met de geboortesteen van het kindje erin verwerkt. Elke maand heeft zijn ‘eigen’ edelstenen die bij die maand horen. Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! M

Als kraamcadeau dus, maar ook als kerstgeschenk, Moederdag cadeau, of  ‘gewoon’ voor een verjaardag zijn de geboortestenen in je sieraad een prachtig aandenken.

Unieke en persoonlijke minimalistische sieraden

Het is dé trend van nu, minimalistische sieraden met veel ringen en meerdere kettingen tegelijk dragen.  Het is een prachtige stijl van kleden voor zowel de normcore trend. De trend om je eenvoudig te kleden. Jeans, sneakers, bloesje… Met veel denim erin. Maar ook voor de klassieke kledingstijl zijn dit prachtige sieraden. Het hindert je nooit, zit niet in de weg. Je draagt deze sieraden voor je het weet dag in dag uit.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €95.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

Meer lezen over onze unieke minimalistische sieraden?

saffier-geboortesteen-september-sieraden
Saffier
Unieke minimalistische sieraden-het-zelf-onderhouden-van-sieraden
Onderhoud
vingerafdruk-in-je-sieraad-emaille
Emaille
Unieke minimalistische sieraden-rozenkwarts-is-de-geboortesteen-voor-oktober
Rozenkwarts
Unieke minimalistische sieraden-edelstenen-en-zwangerschap
Zwangerschap
edelstenen-sparen

Wij zijn dol op cadeautjes!

Jij ook?

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.
😊

DOE MEE