edelstenen-geboortestenen

Peridoot voor harmonieuze relaties

Een andere naam voor Peridoot is Olivijn of Chrysoliet. Beetje onhandig 3 namen voor dezelfde steen, maar we zullen het ermee moeten doen.

Een prachtige transparante steen die net als alle andere groene stenen rust geeft en dus groeit bevorderend is. De energie van deze sterke steen geeft veel nieuwe energie, inspiratie en positiviteit.

Het is de geboortesteen voor de maand augustus en voor het sterrenbeeld Kreeft.

peridoot

Het hartchakra – 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei. Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem.

De-kleur-geel-in-je-sieraad

Het derde chakra, de zonnevlecht

Het is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. De zonnevlecht die in balans is brengt ons persoonlijke kracht, zelfverzekerdheid verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid.

Peridoot is van het verbinden van het 3e en 4e chakra

Peridoot is heel lichtgroen, eigenlijk een kleur tussen geel en groen in. Hij verbindt de zonnevlecht met het hartchakra. Daar is de plaats waar invloeden van buitenaf verwerkt worden. Juist voor gevoelige mensen die zich niet goed kunnen afsluiten kan dit een hele fijne versterkende steen zijn, die balans in je leven brengt. Het versterkt positieve gedachten en bevordert de hartelijkheid en warmte.

Trigs-oorbellen-met-edelsteen-peridoot

De energie van Peridoot

  • Peridoot is zo sterk dat deze steen nooit met andere stenen gedragen kan worden
  • Het is een fijne ‘afsluitsteen’ vooral dus voor genezers en hulpverleners, therapeuten en mensen in het onderwijs
  • Een fijne steen om positiviteit te stimuleren
  • Geeft inspiratie en stimuleert het openbaar spreken
Nature-hangertje-zilver-met-edelsteentje

Heb je deze MiniJewels  met peridoot al bekeken?

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €100.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL