MiniJewels-me- moedermelk

MiniJewels met Moedermelk

Hoe een borstvoedingssieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort sieraad van MiniJewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

MiniJewels met moedermelk & de verschillende mogelijkheden

  • De moedermelk is subtiel verwerkt in het emaille. Als sterrenstof. Voor jou herkenbaar, maar voor een ander niet.
  • De moedermelk is zichtbaar als een wolkje melk op het emaille aangebracht. Een prachtige herinnering!
  • De moedermelk is de enige toevoeging in het sieraad. De witte melkkleur overheerst dus, is herkenbaar en heel speciaal voor jou. Er wordt geen emaille gebruikt.
  • Een MiniJewels met een aparte ruimte voor de melk. Een vorm waarin alleen de melk wordt verwerkt. Het emaille blijft dus mooi glimmend en de melk is herkenbaar.

MiniJewels met moedermelk en emaille

Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van emaille.  Vanwege de prachtige kleuren, het kunstzinnige aspect en de bijzondere hardheid van het glas. Want emaille is glas met een kleurpigment erin. Het wordt als een laag opgebracht ter bescherming  van het metaal of juist ter versiering van het edele metaal. Emaille is glad en dus hygiënisch, het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is goed bestand tegen inwerking van veel chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling. Je mag dus met je sieraad met emaille gerust zonnen en zwemmen. Dus ook met je sieraad van emaille met moedermelk mag je gewoon zwemmen en zonnen.

De kleuren

De moedermelk sieraden met emaille kun je bestellen in je favoriete kleur. Weet je niet zeker welke kleur je zou willen bestellen vraag dan een kleurenmonster aan. Je kunt dan je favoriete kleuren thuis rustig op je gemak bekijken. De borg daarvoor krijg je uiteraard na het terug sturen weer terug.

kleurenmonster

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten. Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende.  Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt.

Minimalistische Jewels, eerlijk en duurzaam

MiniJewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoo