MiniJewels-me- moedermelk

MiniJewels met Moedermelk

Hoe een borstvoedingssieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort sieraad van MiniJewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

MiniJewels met moedermelk & de verschillende mogelijkheden

 • De moedermelk is subtiel verwerkt in het emaille. Als sterrenstof. Voor jou herkenbaar, maar voor een ander niet.
 • De moedermelk is zichtbaar als een wolkje melk op het emaille aangebracht. Een prachtige herinnering!
 • De moedermelk is de enige toevoeging in het sieraad. De witte melkkleur overheerst dus, is herkenbaar en heel speciaal voor jou. Er wordt geen emaille gebruikt.
 • Een MiniJewels met een aparte ruimte voor de melk. Een vorm waarin alleen de melk wordt verwerkt. Het emaille blijft dus mooi glimmend en de melk is herkenbaar.

MiniJewels met moedermelk en emaille

Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van emaille.  Vanwege de prachtige kleuren, het kunstzinnige aspect en de bijzondere hardheid van het glas. Want emaille is glas met een kleurpigment erin. Het wordt als een laag opgebracht ter bescherming  van het metaal of juist ter versiering van het edele metaal. Emaille is glad en dus hygiënisch, het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is goed bestand tegen inwerking van veel chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling. Je mag dus met je sieraad met emaille gerust zonnen en zwemmen. Dus ook met je sieraad van emaille met moedermelk mag je gewoon zwemmen en zonnen.

De kleuren

De moedermelk sieraden met emaille kun je bestellen in je favoriete kleur. Weet je niet zeker welke kleur je zou willen bestellen vraag dan een kleurenmonster aan. Je kunt dan je favoriete kleuren thuis rustig op je gemak bekijken. De borg daarvoor krijg je uiteraard na het terug sturen weer terug.

kleurenmonster

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten. Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende.  Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt.

Minimalistische Jewels, eerlijk en duurzaam

MiniJewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoor dat ieder sieraad is voorzien van een officieel keurmerk.  Deze sieraden bestaan altijd uit eerlijk materiaal, alles wordt gemaakt van massief edelmetaal.

Moedermelk sieraden met een geboortesteen

Er zijn diverse sieraden waar een geboortesteentje in kan worden verwerkt. Je mag per sieraad aangeven welke edelsteen je in je sieraad kiest.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.

 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.

 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.

 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.

 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.

 • Maansteen. Ik gebruik hier de witte variant. Goed voor de hormoonhuishouding, maakt tevreden. Geboortesteen van juni.

 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.

 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.

 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.

 • Rozenkwarts. Een roze steen die de creativiteit en zachtheid stimuleert. Geboortesteen voor oktober.

 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.

 • Turkoois is een turquoise opake steen die rust geeft bij emotionele overbelasting. Is ook een beschermende steen.  Geboortesteen voor december.

Hoe gaat het verder?

Na ontvangst van de bestelling en betaling ga ik voor je aan de slag. Ik maak je moedermelk sieraad precies zoals je het graag wilt hebben. Afhankelijk van de bestelling is de levertijd tussen 2 en 10 weken.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

MiniJewels met moedermelk

De luxe, moedermelksieraden van MiniJewels worden helemaal op maat gemaakt.

Ringen: bij een bestelling van een ring stuur ik een pasring op als je je maat niet weet. Dat is een ringetje vergelijkbaar met een riempje die je op je maat kunt instellen. Verder stuur ik de ring voordat hij echt af is, zonder  emaille of melk en niet afgewerkt, eerst op voor een extra pasronde. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vooral als er melk in verwerkt wordt moeten we zeker weten dat de ring past…

Armband; bij je bestelling geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen.

Alle kettingen zijn te dragen op drie verschillende lengtes, bijvoorbeeld 38-40-42 centimeter. En de verstelbare sluiting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje.