MiniJewels-minimalistische-sieraden

Minimalistische sieraden

Het is dé trend van nu, minimalistische sieraden en dan ook veel van die sieraden bij elkaar. Het is een prachtige stijl van kleden voor zowel de trend om je eenvoudig te kleden met jeans, sneakers, bloesje… en veel denim erin. Maar ook voor de meer klassieke kledingsstijl zijn de MiniJewels prachtige sieraden. Het hindert je nooit, zit niet in de weg. Je draagt deze sieraden voor je het weet dag in dag uit.

Minimalistische sieraden bij MiniJewels

Onze MiniJewels zijn persoonlijk, uniek en handgemaakt. Je kunt je herinneringen en dierbare momenten laten verwerken in deze minimalistisch sieraden.

Met zuivere ‘ingrediënten’

  • Het bijzondere is dat onze MiniJewels altijd uit zuiver edelmetaal bestaan. Wat goud genoemd wordt is het bij ons ook. Er zit niet een dun laagje goud over zilver heen. Puur edelmetaal met een keurmerk.
  • Onze edelstenen zijn echte edelsteentjes. Dus geen gekleurde zirconia’s.
  • De eventuele toegevoegde kleur is het ambachtelijke emaille. Geen gekleurde hars of autolak of iets dergelijks. Dat blijft eeuwen goed.

Wij weten namelijk dat je lang wilt genieten van deze stijlvolle luxe sieraden.

Letter sieraden, Initials

De Initials van MiniJewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat en 18 karaat goud. De bedels zijn rond, mooi strak afgewerkt en voorzien van een letter en emaille. Je kunt de letter en de kleur kiezen voor je favoriete sieraad. Daarnaast kun je vaak je voorkeur voor een geboortesteentje aangeven. Hoe persoonlijker, des te beter wat ons betreft. De Initials zijn er ook om je persoonlijke herinnering in te verwerken. Zoals as, haartjes, moedermelk en een gravure.