sieraden-met-initialen-goud-zilver

Initials zijn letter sieraden

De Initials van MiniJewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat en 18 karaat goud. We werken graag en alleen maar met deze edelmetaal soorten. Omdat we begrijpen dat jij lang wilt genieten van jouw letter-sieraad, kiezen wij altijd voor materialen van hoge kwaliteit. De bedels zijn rond, mooi strak afgewerkt en voorzien van een letter met of zonder emaille. Jij bepaalt….

De Initials

De letter sieraden worden speciaal voor jou gemaakt. Je kunt je eigen letter kiezen, edelmetaal kiezen, kleur aangeven en wil je er een edelsteentje bij kan dat ook!
En zoals je van me gewend bent, een Initial sieraad kun je ook heel persoonlijk maken door het laten verwerken van moedermelk of as in het emaille.

Initial ketting

Lettertype

De letters worden gemaakt met hoofdletters van dit Zapfino lettertype.
Wil je andere letters? Dat kan uiteraard. Wil je meerdere bedels in je armband of ketting? Ook dat kan. Ze kunnen samen aan de ketting of armband gemaakt worden maar ook leuk is meerdere kettingen bij elkaar te dragen. Layeren dus.

Heel persoonlijk

Initials zijn minimalistische sieraden, ze zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek Initial sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

De luxe Initials worden helemaal op maat gemaakt

De letter sieraden wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Op deze manier probeer ik je zo goed mogelijk te helpen:

  • Als je de ringmaat niet weet kun je altijd een pasringetje laten komen om de maat precies te kunnen meten. Deze service is gratis.
  • Bij de bestelling van een armband geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen. Aan het eind van de armband is een eindstukje met ruimte voor een edelsteentje naar keus.
  • De ketting is te bestellen in drie verschillende lengtes. Elke ketting is voorzien van 3 oogjes zodat je de lengte ook nog kunt variëren. En het eindstukje van de ketting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje naar keus.
  • Je kunt layeren! Draag meerdere kettingen of armbanden bij elkaar, op verschillende lengtes is het mooist. Dat mag ook van verschillend edelmetaal zijn.

Met een edelsteentje

Bij de Initials worden de kettingen en armbanden wordt afgeleverd met een geboortesteentje van 2 mm op het eind. Je mag aangeven welke geboortesteen je in je sieraad kiest.

  • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.