Ouders Natuurlijk Beurs

“De Ouders Natuurlijk beurs is al jaren dé beurs voor (toekomstige) ouders. Op de beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis echt een thuis te maken. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxed, gemoedelijk, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!”

ouders-natuurlijk-beurs

MiniJewels op de beurs

Kom langs bij onze stand op de beurs. We nemen al onze sieraden mee. Je kunt ze bekijken, aanraken en uitproberen.

We hebben natuurlijk ook de prachtig gekleurde moedermelksieraden bij ons waar je Irene vast wel van kent.

Gratis vingerafdruk alleen op zaterdag 16 november

Kom langs bij onze stand waar je tijdens de beurs een gratis vingerafdruk kunt laten scannen. We sturen je die na de beurs toe via de mail. Normaal vragen we statiegeld voor de digitale afdruk, maar tijdens de ONB dus helemaal voor niets.

vingerafdruk

Hoe gaat dat met die vingerafdruk?

Voor zo een mooie vlijmscherpe digitale vingerafdruk betaal je normaal €40,- statiegeld, maar zaterdag 16 november helemaal niets.
Wat doen we met die vingerafdrukken? We bewaren de vingerafdrukken niet zelf, maar we sturen je die via de mail toe. Je kunt de digitale vingerafdruk in een mooie MiniJewel laten verwerken voor jouw speciale moment. Na het verwerken van het sieraad wordt die vingerafdruk uiteraard weer verwijderd uit ons bestand.

“Het is fantastisch hoe Irene je op een heel persoonlijke manier helpt om het juiste juweeltje met de juiste kleuren te kiezen.”