gedenksieraden

Gedenksieraden, herinnering met een persoonlijke touch

Mooie herinneringen geven troost, helemaal als ze tastbaar zijn. Je hebt het gevoel dat degene waar je van houdt nog dicht bij je is. Kies daarom voor een herinnering die bij jou past.

Gedenksieraden van MiniJewels

Omdat ik begrijp dat jij lang wilt genieten van jouw gedenksieraad, kies ik altijd voor materialen van hoge kwaliteit. De gedenksieraden van MiniJewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat en 18 karaat goud.

Hoe een gedenksieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort rouwsieraad van MiniJewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

Heel persoonlijk

Ook bij de gedenksieraden van MiniJewels heb je de keuze uit:  letterjuwelen, sieraden met een symbool, assieraden, sieraden met een vingerafdruk, allemaal met of zonder emaille. Stijlvol, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag de herinnering dicht bij je…

Vingerafdruk in je sieraad

Dat is het persoonlijkste van de mens, bij niemand is die hetzelfde. De vingerafdruk wordt heel precies in het edelmetaal uit gestoken door een handgraveur. Mooi diep gegraveerd waardoor de gravure heel lang mooi blijft. Voor sieraden met een vingerafdruk zijn platte vormen of een vorm met een symmetrische bolling het meest ideaal en is de vingerafdruk het best herkenbaar. De MiniJewels zijn bijzonder geschikt om een vingerafdruk te laten verwerken.

Wist je dat een vingerafdruk van kinderen tot twee jaar te klein is om herkenbaar te zijn? Maar een voetafdruk is net zo uniek! Door een herkenbaar deel van de voetafdruk te gebruiken, maak ik ook daarvan een zeer persoonlijk sieraad.

gedenksieraden-handgravure-unieke-verlies-hanger-herinnering
gedenksieraden-Handgravure-harthanger-hanger
vingerafdruk-sieraad-handgravure

Uniek & persoonlijk gedenksieraad

Een gedenksieraad mag uniek en heel persoonlijk zijn. Dat mag dus ook maatwerk zijn. Zoals deze hanger die ik in opdracht mocht maken. Het handschrift van de moeder op de zijkant van de hanger “liefs mam”, op de achterkant de vingerafdruk en een citrien in het hart om wat vrolijkheid toe te voegen. De hanger past qua stijl precies bij de trouwring die ik jaren geleden voor haar mocht maken, ook in 18 karaat geelgoud met zilver.

Alle sieraden worden handgemaakt in eigen atelier en naar wens samengesteld. Met hart voor jouw sieraad.

Met emaille

Ik ben als goudsmid gespecialiseerd in het gebruik van emaille.  Vanwege de prachtige kleuren, het kunstzinnige aspect en de bijzondere hardheid van het glas. Want emaille is glas met een kleurpigment erin. Het wordt als een laag opgebracht ter bescherming  van het metaal of juist ter versiering van het edele metaal. Emaille is glad en dus hygiënisch, het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is goed bestand tegen inwerking van veel chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling. Je mag dus met je sieraad met emaille gerust zonnen en zwemmen.

De kleuren

De gedenksieraden met emaille kun je bestellen in je favoriete kleur. Weet je niet zeker welke kleur je zou willen bestellen vraag dan een kleurenmonster aan. Je kunt dan je favoriete kleuren thuis rustig op je gemak bekijken. De borg daarvoor krijg je uiteraard na het terug sturen weer terug.

As in je gedenksieraad

Je kunt de as op verschillende manieren laten verwerken. Zichtbaar in transparante hars of in kleurrijk emaille. Het is op die manier een prachtige toevoeging in het glas. Het lijkt soms een beetje op zand… Uiteraard kan ook de as onzichtbaar worden verwerkt in een holle ruimte.

gedenksieraden-eerlijk-goud
gedenksieraden-gouden-kettingen
gedenksieraden-hangemaakte-minijewels-sieraad
gedenksieraden-unieke-kleine-handgemaakte-vormen-goud-zilver
gedenksieraden-handgemaakte-hangers-edelsmid

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €100.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.