geboortestenen-ringen-moeders

Handgemaakt, krachtig en uniek

Geboortestenen zijn edelstenen en stenen die symbool staan voor een bepaalde maand in het jaar. Elke geboortesteen heeft zijn eigen unieke doel en betekenis, bijvoorbeeld geluk of een goede gezondheid.

Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! Als je op zoek bent naar een uniek geschenk, wat is er dan beter dan een steen met speciale krachten?

Je kunt je sieraden nog persoonlijker maken door het verwerken van een vingerafdruk (bijvoorbeeld van de vader of een ander gezinslid) of een gravure.

De geboortestenen of maandstenen

Geboortesteen-Granaat
Januari
Geboortesteen-Amethist
Februari
Geboortesteen-aquamarijn
Maart
Geboortesteen-Diamant
April
chrysopraas
Mei
Geboortesteen-Maansteen
Juni
Geboortesteen-Robijn
Juli
Geboortesteen-Peridoot
Augustus
Geboortesteen-Saffier
September
Geboortesteen-Rozenkwarts
Oktober
De-kleur-geel-in-je-sieraad
November
Geboortesteen-Turkoois
December

Geboortesteen van juli is robijn

Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Robijn is de edelsteen die past bij de maand juli. Met zijn rode gloed, symboliseert de steen passie en energie, Robijn schenkt de drager liefde en succes. Deze steen werkt positief voor het 1e chakra. Een goede keus als je vaak ‘in je hoofd’blijft zitten, en vaak last van koude voeten hebt. Robijn werkt aardend. Van robijn wordt ook gezegd dat deze rode edelsteen een miskraam kan voorkomen. Draag dan deze geboortesteen het eerste trimester van de zwangerschap.

Robijn in je sieraad, voor passie, warmte & liefde

Dank je, het sieraad betekent heel veel voor me en het was prettig om het aan jou toe te vertrouwen!

Goedele

Geboortesteen van augustus is peridoot

Er is geen enkele andere steen die zo krachtig verbindend werkt dan de peridoot. Peridoot is heel lichtgroen, eigenlijk een kleur tussen geel en groen in. Hij verbindt de zonnevlecht met het hartchakra. Daar is de plaats waar invloeden van buitenaf verwerkt worden. Juist voor gevoelige mensen die zich niet goed kunnen afsluiten kan dit een hele fijne versterkende steen zijn, die balans in je leven brengt. Het versterkt positieve gedachten en bevordert de hartelijkheid en warmte.

Peridoot in je sieraad, voor harmonieuze relaties

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne

Blauwe saffier

Voor helderheid, duidelijkheid en originaliteit

De blauwe saffier is een transparante edelsteen die ‘verbonden’ is met je 6e chakra; helderzien. Deze steen helpt je dus zuiver te zien en stimuleert de intuïtie.
Het is de geboortesteen voor september en voor het sterrenb