Geboortesteen-Granaat
Januari
Geboortesteen-Amethist
Februari
Geboortesteen-aquamarijn
Maart
Geboortesteen-Diamant
April
chrysopraas
Mei
Geboortesteen-Maansteen
Juni
Geboortesteen-Robijn
Juli
Geboortesteen-Peridoot
Augustus
Geboortesteen-Saffier
September
Geboortesteen-Rozenkwarts
Oktober
Geboortesteen-Citrien
November
Geboortesteen-Turkoois
December

Lees meer over Robijn

Geboortesteen van juli is robijn

Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Robijn is de edelsteen die past bij de maand juli. Met zijn rode gloed, symboliseert de steen passie en energie, Robijn schenkt de drager liefde en succes. Deze steen werkt positief voor het 1e chakra. Een goede keus als je vaak ‘in je hoofd’blijft zitten, en vaak last van koude voeten hebt. Robijn werkt aardend. Van robijn wordt ook gezegd dat deze rode edelsteen een miskraam kan voorkomen. Draag dan deze geboortesteen het eerste trimester van de zwangerschap.

Dank je, het sieraad betekent heel veel voor me en het was prettig om het aan jou toe te vertrouwen!

Goedele
geboortestenen-peridoot-ringen

Lees meer over Peridoot

Geboortesteen van augustus is peridoot

Er is geen enkele andere steen die zo krachtig verbindend werkt dan de peridoot. Peridoot is heel lichtgroen, eigenlijk een kleur tussen geel en groen in. Hij verbindt de zonnevlecht met het hartchakra. Daar is de plaats waar invloeden van buitenaf verwerkt worden. Juist voor gevoelige mensen die zich niet goed kunnen afsluiten kan dit een hele fijne versterkende steen zijn, die balans in je leven brengt. Het versterkt positieve gedachten en bevordert de hartelijkheid en warmte.

Irene voelt goed aan wat de emotionele waarde kan zijn van een sieraad.

Marianne
rozenkwarts-is-de-geboortesteen-voor-oktober

Lees meer over Rozenkwarts

Geboortesteen van oktober is rozenkwarts

Rozenkwarts is een fijne steen om in contact te blijven met een zachte gevoelssfeer.  Voor creatieve mensen is het een inspirerende steen, voor mensen die meer met het materialistisch stuk van de wereld te maken hebben kan de steen een verzachtende invloed hebben. Deze steen staat voor geborgenheid, onvoorwaardelijke liefde en veiligheid. Kinderen kiezen vaak een rozenkwarts door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen vaak ook hebben.  Ook een goede hulp om kinderen niet te snel groot te laten worden. Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl de verbondenheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft. Voor volwassenen blijft de rozenkwarts goed omdat hij je weer in contact kan brengen met je gevoelens.

Ik kan niet anders schrijven dan dat Irene echt prachtige sieraden maakt en enorm goed meedenkt! Ook de service is gewoon top!

Wendy

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €100.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met DNA erin is niet mogelijk.