wat-geef-ik-mijn-vriendin-voor-kerst

Wat geef jij je vriendin voor de kerst?

Het blijft altijd lastig om iets heel geniaals te bedenken voor je vriendin, want ze heeft al zoveel. Maar met een sieraad kun je altijd aankomen en vooral met een MiniJewels sieraad. En ze zijn er voor elk budget hoor.

Een romantisch cadeau

Een sieraad is de gelegenheid om een romantisch moment te cre√ęren.¬† Wat denk je van een hart met jouw vingerafdruk erin. Hoe bijzonder, zo ben je altijd bij elkaar. Liefde kent geen grenzen!

Hartjes

Speciaal voor de kerst kun je je vriendin laten stralen met de hartjes-sieraden als cadeau. Verklaar haar de liefde met de bijzondere hartjes in de kleurrijke  minimalistische sieraden. In zilver of in goud, zelfs een combinatie is mogelijk. We maken alle sieraden zelf, dus als je een bijzonder symbool hebt samen, of een tekst die jullie verbindt kunnen we die in jouw ultieme kerstcadeau verwerken.

Wat geef jij je vriendin voor de kerst?

Subtiele, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal. Dat is waar je je hele leven blij van wordt! Zo kun je ook voor deze kerst een prachtig MiniJewels sieraad onder de boom leggen en je vriendin alle sieraden gewoon allemaal tegelijk dragen!

De unieke minimalistische sieraden van MiniJewels zijn exclusieve handgemaakte sieraden van edelmetaal, van zilver, 14 of 18 karaat goud. Met echt edelmetaal, dus niet alleen een laagje goud over de onderlaag heen. Zoek je dus een uniek, minimalistisch sieraad dat symbool staat voor jouw liefde of herinnering? Dan zijn de nieuwste sieraden van MiniJewels perfect voor jou!

Kies uit de bestaande collectie of laat een custom made sieraad speciaal voor jou maken.

Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?
Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?
Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?

Initials

De unieke minimalistische Initial-sieraden zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

Laat jouw of haar initiaal in het kerstjuweel verwerken en het kan zelfs in haar lievelingskleur gemaakt worden. Zo zijn jullie eeuwig verbonden.