Paars-in-je-sieraad

Paars in je sieraad

Je kunt bij MiniJewels paars in je sieraad dragen door het kiezen van paarse edelstenen of emaille. Deze kleur benadrukt eigen stijl en originaliteit. Paars geeft een geïnspireerd leven. Wil je vertrouwen op je intuïtie en je grenzen verleggen? Dan is paars jouw kleur.

Waarom paars? Paars houdt het midden tussen de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen, het extraverte en het introverte, het aardse en spirituele, het verstand en de hartstocht…het zit tussen rood en blauw.  Het ideale evenwicht in het leven.

Wist je dat je onbewust beïnvloed wordt door de kleuren om je heen? Niet alleen hebben we allemaal een persoonlijke voorkeur in kleuren, ook je humeur, houding, productiviteit en zelfs je spijsvertering kunnen worden beïnvloed door een kleur.

amethist-hanger
Edelsteenketting-zilveren-slot
armband-paars-emaille

Amethist

Variërend in kleur van licht lila tot donkerblauw-violet. Een fijne rustgevende ontspannende steen. Ook een goede halfedelsteen om tot een diepe meditatie te komen. Amethist in je sieraad kan het beste als hanger of ketting, zo dicht mogelijk bij het zevende chakra. Als dit chakra goed in balans is kun je je verbinden met spiritualiteit zonder het contact met de aarde te verliezen. Het is het evenwicht tussen hemel en aarde en tussen verleden en heden. Het laat de energie stromen.

De kracht en valkuilen

Met meer paars ben je vaak kunstzinnig, spiritueel, gelovig. Je hebt vertrouwen in het leven en hebt een positieve instelling.

Draag meer paars als je wat passief bent, koel en afstandelijk kunt overkomen. Je kunt ook wat behoudend zijn. Dan is meer paars een oplossing voor je.

Persoonlijkheid van paars

Een paars-mens is vaak idealistisch, onconventioneel, los van tradities, eigenzinnig, weinig beïnvloedbaar.

In relatie tot anderen ben je inspirerend, toegewijd, humanistisch, betrokken, intuïtief.

Behoefte aan paars

Wil je graag je eigen weg volgen, voor nu even je eigen waardes centraal stellen? Dan kan paars dragen echt een oplossing bieden. Je 7e chakra wordt geprikkeld om je pad voor je duidelijk te maken.

Amethist is de geboortesteen van februari.

Hoe leuk is het om de kraamvrouw te verrassen met een sieraad met de geboortesteen van het kindje erin verwerkt. Elke maand heeft zijn ‘eigen’ edelstenen die bij die maand horen. Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! Als kraamcadeau dus, maar ook als kerstgeschenk, Moederdag cadeau, of  ‘gewoon’ voor een verjaardag zijn de geboortestenen in je sieraad een prachtig aandenken.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag, het restant kan worden betaald tijdens het afhalen of voor het verzenden), Bancontact, of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €150.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

Meer lezen over onze unieke minimalistische sieraden?

saffier-geboortesteen-september-sieraden
Saffier
Unieke minimalistische sieraden-het-zelf-onderhouden-van-sieraden
Onderhoud
vingerafdruk-in-je-sieraad-emaille
Emaille
Unieke minimalistische sieraden-rozenkwarts-is-de-geboortesteen-voor-oktober
Rozenkwarts
Unieke minimalistische sieraden-edelstenen-en-zwangerschap
Zwangerschap